Het varkensvlees dat wij serveren komt van onze eigen Bonte Bentheimer varkens die op het landgoed rondscharrelen. Net als ons rundvlees is afkomstig van onze Aberdeen Angus runderen die het hele jaar buiten leven op het landgoed. Bovendien blijven de biggen ten minste zes weken bij hun moeder en laten we hun staartje er gewoon aan. En dat is niet onopgemerkt gebleven: dierenwelzijnsorganisatie ‘Varkens in Nood’ heeft ons gewaardeerd met vijf sterren
Na een gezond en gelukkig leven te hebben geleid, zonder stress en zonder kunstmatige ingrepen (noem het: puur natuur), wordt het dier geslacht. Het slachten zelf, doen we niet. Wel verwerkt Coen het vlees voor in het restaurant. Zo weet hij alle stukken goed te benutten en er (h)eerlijke producten te maken.
Zoals gezegd, zijn we boer, slager en kok in een. Zo houden we de keten gezond, gelukkig en transparant.
Neem een kijkje in de vitrine in ons restaurant of bekijk onze webshop voor een huisgemaakte droge worst, bloedworst of een boerenpate. Juist omdat al het vlees van onze eigen dieren komt, hebben we geen onuitputtelijke voorraad.
"Dierenwelzijnsorganisatie
‘Varkens in Nood’
heeft ons gewaardeerd
met vijf sterren!"